Overname HSA-EGERT GMBH

Per 1 januari 2016 neemt van Wijk & Boerma Firepacks B.V. het Duitse HSA-Egert GmbH over.

HSA-Egert is gevestigd in Hambühren en in de Duitse markt actief in de bouw, service en onderhoud van Firepacks en noodstroomaggregaten. Als zodanig is HSA een prachtige versterking voor onze Firepacks activiteiten in Duitsland. Onze Duitse verkooporganisatie wordt in HSA ingepast en op die manier vormen we een entiteit die dezelfde kennis en kunde heeft als van Wijk & Boerma en tevens kan profiteren van de productie en engineeringcapaciteit bij van Wijk & Boerma. Anderzijds zal van Wijk & Boerma profiteren van de kennis en kunde van HSA op het gebied van noodstroomaggregaten en de VDS regelgeving.

De directie van HSA wordt gevoerd door Hartmut Schneider. Hartmut heeft vele jaren ervaring in de branche en zal een managementteam vormen met Roland Hofmann (service) en Axel Schäfer (verkoop). Alle Duitse verkoopactiviteiten van Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. en WB Firepacks GmbH worden geïntegreerd in de nieuwe organisatie HSA Firepacks GmbH.

HSA Firepacks zal zo snel mogelijk het aantal service steunpunten in Duitsland uitbreiden, zodat er een dekkend netwerk ontstaat. Daarnaast gaan we extra focus leggen op de verkoop en service van FM systemen voor de Duitse markt.

HSA Firepacks zal ook de nieuwe producten van van Wijk & Boerma gaan voeren. Daarbij valt te denken aan de elektronisch gestuurde Firepacks, de HI-PR systemen (hogedruk “mist” systemen) en de EFP’s (electronisch geregelde schuimblussystemen).

HSA Firepacks verhuist per 1 februari 2016  naar een nieuwe locatie, in Nienhagen. De nieuwe contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon       : +49 (0)5144 6084981
Fax : +49 (0)51446084982
Website www.HSA-Firepacks.com
Adres : Im Westfeld 15a, 29336 Nienhagen


Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. is één van de meest innovatieve en gerespecteerde ondernemingen op het gebied van Firepacks. Van Wijk & Boerma bouwt zowel diesel- als elektromotor gedreven brandbluspompunits (Firepacks) en is een onderdeel van Lumipol Holding (www.lumipolpower.com).

Voor een eersteklas brandbeveiliging is betrouwbaarheid en een probleemloze werking het enige wat telt. Daarom wordt alle engineering, bouw en testen van Firepacks op de eigen proefstanden gedaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de heer K. Kocakoglu,
Managing Director Van Wijk & Boerma Firepacks B.V.
T  +31 (0)78 623 1500
E  firepacks@firepacks.nl 

OF

de heer H. Schneider,
Managing director HSA-Firepacks GmbH
T  +49 (0)17610220418
E  info@hsa-firepacks.com.