EFP biedt oplossing

De EFP biedt succesvolle oplossing voor een bestaand probleem. Wij hebben de EFP succesvol geïmplementeerd op een bestaande locatie waar men problemen had met het bijmengen van schuim concentraat onder extreme omstandigheden. Het betrof hier een zogenaamde lichtschuiminstallatie ingedeeld in verschillende zones met een flow variërend van 400 l/min tot 13000 l/min.

De extreme mengverhouding van het schuimconcentraat met water zorgde voor veel problemen bij onze klant. De uitdaging was tweeledig. Enerzijds een bestaande situatie waarbij inbouwruimte een beperking was en anderzijds de hoge turndown ratio van 400 tot 13000 L/min waarbij een mengpercentage van 3% gehandhaafd moest blijven. Daarnaast was, vanwege de toegepaste strategie, een reactietijd van minder dan 15 seconden noodzakelijk. Met onze aanpak, in de vorm van de EFP, is voor beide problemen een goed antwoord gegeven. Deze installatie is door de keurende instantie R2B goedgekeurd en tot volle tevredenheid van de klant in gebruik genomen.

EPF is al verschillende malen met succes in het veld geïnstalleerd met goedkeuring van inspectie instellingen (zoals Bureau Veritas en R2B).

Voor referenties neemt u contact op met een van onze verkopers.

Aanvraag informatie