Van Wijk & Boerma Firepacks gaat verder onder de nieuwe naam WB Firepacks. Uiteraard met dezelfde mensen en met dezelfde kwaliteit, service en kennis die onze klanten van ons gewend zijn. 

Sinds begin 2018 hebben beide partijen de handen ineengeslagen. WestTanks en WB Firepacks, altijd een (brand)veilige combinatie!

Met deze innovatieve bijmenginstallatie kunt u rekenen op een flinke besparing op de jaarlijks verplichte NFPA testen.

Met trots kunnen wij melden dat Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. een nieuwe milestone heeft bereikt in haar bestaan met het behalen van twee certificaten.

De milieueisen worden steeds strenger. De eisen waar een bedrijf aan moet voldoen zijn vastgesteld in het Activiteitenbesluit.

Per 1 januari 2016 neemt van Wijk & Boerma Firepacks B.V. het Duitse HSA-Egert GmbH over.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Voor onze afdeling administratie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Voor onze service afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Om de pieken in onze productie te kunnen opvangen, zijn wij op zoek naar ZZP’ers die ervaring hebben in het bouwen van pompaggregaten en/of generatorsets.

Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. (WB Firepacks) is een toonaangevend bedrijf in the fire fighting markt en zoekt continu naar vernieuwingen in deze markt. Eén van deze nieuwe ontwikkelingen is de opkomst van de watermistsystemen welke de waterbehoefte en resulterende waterschade tot een minimum beperken.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.

Dit is dé ondernemersprijs van Nederland waarvoor op televisie en in de media aandacht wordt besteed aan succesvolle bedrijven met continuïteit, expertise en een toekomst gerichte visie!

WB Firepacks heeft de WBCAN controller gecertificeerd.
Voor installaties welke gebouwd volgens NFPA-20 geldt dat de toegepaste componenten "Listed for fire service by an approved laboratory" dienen te zijn.

 

WB Firepacks biedt een oplossing voor de toepassing van KIWA gecertificeerde brandstoftanks voor fire fighting.
Kiwa gecertificeerd tanks beginnen hun entree te maken in de fire fighting markt. Belangrijk aspect hierbij is dat de tank zowel aan de eisen van PGS-30, almede de eisen vanuit fire fighting (<FM> / UL, NFPA) moet voldoen. 

De EFP biedt succesvolle oplossing voor een bestaand probleem. Wij hebben de EFP succesvol geïmplementeerd op een bestaande locatie waar men problemen had met het bijmengen van schuim concentraat onder extreme omstandigheden.