Welkom bij WB Firepacks

Ons bedrijf is één van de meest moderne en gerespecteerde ondernemingen op het gebied van Firepacks. Firepacks zijn diesel- en elektromotor gedreven brandbluspompunits.

Wij ontwerpen, vervaardigen en testen alle Firepacks in eigen huis. Naast betrouwbaarheid en een probleemloze werking bieden onze Firepacks een eerste klas brandbeveiliging.

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord waar elke medewerker voor staat. Meer dan 10.000 bedrijven in Europa en daarbuiten vertrouwen op WB Firepacks, 24 uur per dag, het hele jaar rond. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen. WB Firepacks is dag en nacht bezig met het totale concept van fire fighting!

WB Firepacks maakt onderdeel uit van Lumipol Power & Controls B.V.

Brochure WB Firepacks    

 

Van Wijk & Boerma wordt WB Firepacks

Van Wijk & Boerma Firepacks gaat verder onder de nieuwe naam WB Firepacks. Uiteraard met dezelfde mensen, en dezelfde kwaliteit, service en kennis die u van ons gewend bent. De  naamswijziging komt voort uit onze wens om internationaal een éénduidige naam te voeren. Dit past bij onze toekomstige ambities. De nieuwe naam heeft ook geleid tot een nieuwe uitstraling. Een mooie gelegenheid om het nieuwe logo te introduceren.

Lees meer

Sinds begin 2018 hebben beide partijen de handen ineengeslagen. WestTanks en WB Firepacks, altijd een (brand)veilige combinatie!

Contact

WB Firepacks
Hoedemakersstraat 14
3334 KK Zwijndrecht
+31 (0)78 623 1500
E firepacks@firepacks.nl