16-09-2021

Douwe van der Zee nieuwe directeur WB Firepacks

Terug naar het overzicht

Douwe van der Zee is aangesteld als de nieuwe directeur van WB Firepacks. Hij volgt per 1 oktober Köksal Koçakoglu na 14 jaar als Managing Director op binnen WB Firepacks te Zwijndrecht. Köksal neemt geen afscheid van de organisatie, maar zal de verantwoordelijkheid gaan dragen voor de internationale positionering van WB Firepacks, Fire Lion en HSA Firepacks.

 

News logo


Douwe was de afgelopen 7 jaar werkzaam als Managing Director bij Mavom Chemie in Alphen aan den Rijn en is toe aan de volgende grote stap in zijn carriere. “Teamwork en techniek lopen als een rode draad door mijn loopbaan. Ik draag graag samen met alle collega’s vanuit mijn nieuwe rol bij aan het zetten van de volgende stap in de ontwikkeling van WB Firepacks. Tevens heb ik er enorm veel zin in om de commerciele kant, waar mijn oorspronkelijke roots liggen, verder vorm te geven.”, aldus de nieuwe directeur.

“Wij zijn blij met de komst van Douwe”, stelt Köksal Koçakoglu, Managing Director van WB Firepacks Group. “Ik zal zelf meer gaan acteren op strategisch niveau voor de verschillende organisaties. We groeien enorm hard en willen deze lijn graag ook internationaal door trekken. Hierin is het belangrijk dat ik mij volledig kan richten op de internationale positionering.”

Over WB Firepacks

WB Firepacks ontwikkelt, produceert, test, installeert, repareert en onderhoudt Firepacks: diesel- en elektromotorisch aangedreven pompsets voor brandblusinstallaties. Vanuit Zwijndrecht (Nederland) en Celle (Duitsland) leveren WB Firepacks en HSA sprinklerinstallateurs en eindgebruikers door heel Europa en de wereld. Kijk voor meer informatie op www.firepacks.com.

Naast de totaal oplossing hebben wij een dochteronderneming welke gespecialiseerd is in het schuim gedeelte. Fire Lion is wereldwijd actief als leverancier van schuimpompen en schuimpompsystemen. Met deze de toevoeging is WB Firepacks een nog completere partner op het gebied van (schuim)pompsets voor brandblusinstallaties.

 

Ander nieuws

23-11-2020 Samen sterk: WB Firepacks maakt techniek toegankelijk
Lees meer

21-12-2020 WB Firepacks wenst u prettige feestdagen!
Lees meer

03-03-2021 WB Firepacks introduceert de Electronic Flow Controller
Lees meer